Så här gör du en felanmälan till Lidköping miljö och teknik

Om du upptäcker ett fel, ett problem eller något som inte funkar som det ska ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt. Om du har strömavbrott, kontrollera först din egen elanläggning.

Vill du få information om driftstörningar i Lidköping via sms?

Klicka på länken och anslut dig till sms-tjänsten:

Felanmäl el, vatten, avlopp eller sophämtning

Om ditt ärende är akut som exempelvis vattenläckor eller elavbrott ska du ringa kommunens journummer 0510-77 11 00, där vi finns tillgängliga dygnet runt.

Om ärendet inte är akut kan du med Lidköpings kommuns app för felanmälan snabbt och lätt anmäla om du upptäcker något som är fel eller trasigt. Klicka på länken och läs mer:

Felanmälan och Driftinformation - Lidköpings kommun (lidkoping.se)

Felanmäl en återvinningsstation i Lidköping

Är det fullt eller skräpigt på en återvinningsstation du besökt i Lidköping? Då är vi tacksamma om du kan hjälpa oss att göra en felanmälan. Tack för att du är våra ögon på plats!

Du kan också kontakta oss på 0510-77 00 00 och ange det stationsnummer som står på TACK-skylten vid stationen.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: limtab@lidkoping.se