Detta händer just nu i projektet Ängens ARV

Följ projektet Ängens ARV via våra projektuppdateringar. Håll koll på vad som är på gång just nu i projektet, hur Ängens ARV växer fram och andra pågående arbeten.

Projektuppdateringar

Listan uppdateras i kronologisk ordning. Senaste informationen högst upp.

Projektinformation

Under april startade vi arbetet med att analysera marknadsförutsättningarna för vår upphandling genom att genomföra marknadsdialoger med utvalda entreprenörer. Syftet är att skapa oss en bild av vad marknaden kan leverera och till vilka villkor marknaden levererar på bäst sätt.

Pågående byggdelar

Än så länge är det lugnt och ingen byggnation har påbörjats.

Vad händer framåt?

Marknadsdialogerna pågår under april och maj 2024. Därefter kommer vi ta fram en upphandlingsstrategi för beslut.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: limtab@lidkoping.se